Zoek je een koffieautomaat?

aromaclub-logo

Heel veel mensen drinken het, koffie. De een wat meer dan de ander. Vaak een lekker bakje koffie bij je ontbijt of als je even tot rust wilt komen. Ook als je op werk aankomt even een kopje koffie met je collega’s. Jouw bedrijf is opzoek naar koffieautomaten. Je moet goed zoeken om een bedrijf te vinden die koffieautomaten verkoopt. Het moet natuurlijk ook eentje zijn die kwalitatief goed is, omdat de automaat veel gebruikt gaat worden binnen jou bedrijf. 

aromaclub-foto

Automaten 

Je hebt koffieautomaten in verschillende groottes en verschillende merken. Koffieautomaten hebben over het algemeen allemaal dezelfde werking alleen bij de ene zijn er bijvoorbeeld meer opties of kunnen er meer kopjes onder staan. Wist je dat je bij sommige bedrijven zulke automaten kunt leasen en huren? Sommige koffieautomaten zijn erg prijzig en kiezen kleine bedrijven om er een te leasen. Als je een automaat koopt krijg je 2 jaar garantie. Je kunt ook koffiemolens halen, maar dan moet je wel echte koffiebonen erbij kopen. Koffiebonen zijn niet altijd even goedkoop en op lange termijn gaat het je veel kosten. Wel hoor je vaak dat de koffie met echte bonen veel lekkerder zijn dan bijvoorbeeld koffie uit een automaat. 

Waar komt koffie vandaan?

Weet jij waar koffie vandaan komt? Koffie komt uit Ethiopië, daar groeien namelijk de koffiebonen het best. Dat komt omdat het land zich tussen de evenaar bevindt. Hierdoor kan jij hier in Nederland je koffie krijgen uit een koffieautomaat, bizar he?